Genus workshop!

Idag fick vi besök! En genuscoach appeared!!
Det var intressant och vi fick bland annat prata om pronomen och sådant. Och vi lekte fruktsallad! Det var nästan något av de roligaste, för det var så länge sen man gjorde det likom.
 
När vi presenterade oss i början, sådär om man gör. Så fick vi också säga vilket pronomen vi föredrar, jag sa hen.
Jag identifierar mig med båda (mer alla) könen och därför ville jag highlighta det liksom när man ändå fick!
Jag behöver inte att alla andra ska rätta sig efter det, det spelar ingen roll vad de säger, bara man liksom ser hela mig och inte bara den delen, jag är ju jag oavsett men när jag nu identifierar mig själv så...Det är ju ändå jobbigt om jag känner mig som just kille den dagen men ingen annan gör det, alltså ja det kan bli tjorvigt men bara man kan tänka lite på det..
Att inte känna att man blir sedd som man vill eller tagen på allvar kan ju göra ganska ont..
 

 
 

Something u r NOT

 
 
Ugggh, förlåt för att jag är så cheesy... Kan verkligen inte hjälpa det. Jag vaknade med en idé som gick...
Öhm...Lite som det gick helt enkelt. Det är inte ett lika långt klipp nu, haha inte alls faktiskt, så titta gärna lite snabbt om ni vill, *pust* hatar att behöva bli så känslig över sånt här...
 
Grejjen är att jag identifierar mig som två kön... Men såklart så är det ju alltid enklare att bara säga hon eller henne eller... Ja. Men det känns lite jobbigt att aldrig få vara honom. Är det inte lika allvarligt om när man bara bestämt sig för att vara just ett?
 
Jag har blivit bemött med det här väldigt udda ibland. Folk har tillexempel sagt att jag bara leker, och det är ju sant, men jag leker ju alltid! Det här är en hel del av mig, det handlar inte bara om att klä sig på ett visst sätt. Det är så mycket mer än det!
 
Herregud nu känns det som om jag bara slänger ut krav och hemligheter men så är det inte!!
Det här är precis lika känsligt för mig som sexualitet, om inte mer, eftersom att det här är något jag känner mig så osäker i...
 
(vet att det här inlägget är gammalt men något blev fel förut :/)
 
 
 
 
RSS 2.0